Vi rustar för loppis!

Vi rustar för loppis!

Efter att ha röjt och rensat sedan i våras var det ett bakslag när alla loppisar var tvungna att ställa in pga corona. Vi har röjt precis vartenda hörn av huset och står med ca 20 fulla flyttkartonger med loppisgrejer. Vi måste ju bli av med grejerna!

Så det blev till att ta sej en funderare… när corona inte längre är ett hinder kommer vi att hyra entrén i vårt gymnasium, men tills dess då? Kan man kanske ha en garageloppis? Ja, det kan man – men hur får man folk att komma? Jo, man engagerar fler som har egen garageloppis samma dag och gör en gemensam grej men på egen hand. Fattar ni? Säljarna är hemma hos sej och köparna får åka runt, som på en slags safari – en Loppis-Safari!

Men skulle någon nappa? Det var lite trögt första dagarna, men sen började säljarna anmäla intresse. ”Mitt i” skrev om oss och nu är vi nästan 50 stycken i Tumba och Tullinge som är med. Huddinge och flera andra orter har samma grej samma dagar, som köpare kan man alltså åka runt och fynda hela helgen. Så himla smart OCH coronasäkert!

Under veckan har jag möblera i garaget och plockat upp alla grejer. Det är sjukt mycket! Jag fick värsta ångesten och mådde faktiskt rätt dåligt över hur mycket saker vi har som vi egentligen inte behöver. Det ska bli så otroligt skönt att bli av med allt! Dessutom är ju vår plan att få plats i en husbil så vi måste minimera våra ägodelar. Efter 30 år i samma hus har det blivit en del…

Så nu kör vi! Loppis-safarin är lördag och söndag kl 10-15, men jag smygöppnar lite redan idag för den som vill och har vägarna förbi. Det är så mycket grejer att det räcker till alla, även om man kommer sent på söndag. Å vill någon komma på måndag låter jag grejerna stå kvar. De ska bort! Pengarna går till familjen i Gambia, de behöver dem bättre än vad vi gör.

Välkomna!

Ett svar på ”Vi rustar för loppis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *