Viktigt att synas!

Viktigt att synas!

*** Betalt samarbete med Smart in the Dark***

Jag avskyr folk utan reflex! Särskilt när jag kör bil, de leker med sitt liv och riskerar även mitt. Å de är många!!!

Jag är rätt bra på att använda reflex när jag är ute och går, har såna där dinglande grejer. Nu har jag fått testa en annan reflex som är mycket snyggare och mer användbar. Något jag tänkt på är nämligen att jag hittills varit jättedålig på att använda reflex utomlands. Å där är ju ofta kolsvart direkt när solen går ner. Varför har jag inte tänkt på det?

Smart in the Dark har användbara reflexer i snygg design. Det finns både mössor, väskor, sjalar och en massa annat. Jag valde en sjal som jag testat några dagar nu och är supernöjd med. Den är snyggt svart och piggade upp min röda kappa ordentligt samtidigt som jag syns bättre än någonsin. Me like!

Och det bästa av allt är nog att sjalen kommer åka med på resor. Den blir perfekt både på flyget och mysiga kvällar för att skydda mot mygg och svala vindar. Så nu kommer jag att synas även på resa, det var väl på tiden 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *