Vilken dag!

Vilken dag!

Nog för att gårdagen var otrevlig i tingsrätten, men det var inte mycket bättre idag… iofs hade vi ingen vårdnadstvist, men en hel del annat som var segdraget. Dagen åtalade gillade att snacka kan man lungt konstatera, så mycket att vi blev 90 minuter sena.
 
Allt började med en man som kört slalom på E4 i hög hastiget. Hans förklaring tog bara den nästan en timme… Efter det hade vi en grabb som tafsat och ofredat en 13-årig tjej och som även han hade en lång förklaring till allt han INTE gjort… lunchen blev nästa en timme sen och vi fick äta snabbt.
 
Efter lunch hade vi en man som innehaft narkotika och kört bli utan körkort. Även han skulle förklara sej långt över den tid vi hade avsatt och nu var vi dryga timmen försenade. Sista målet var ytteligare en man, som misshandlat en yngre grabb. Här kom ett vittne till, plus tolk som vi inte visste om… Behöver jag säga att vi blev väldigt mycket mer försenade?
 
Men men, till slut kom vi iaf igenom alla mål och kunde överlägga. Samtliga får sina domar nästa vecka, så jag kan inte avslöja hur vi dömt. Men nog är det väl sjutton när man tror att man har en kort dag???
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *