Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag!

Vi körde igång ganska tidigt. Medan jag, mamma och pappa var och handlade altantak, rev Senior och Martin det gamla. När jag ändå var på Hornbach passade jag på att ta lite tapetprover till Juniors rum.

Så när vi kom hem var det bara att börja skruva. Mamma, pappa och Senior fixade taket, medan Martin tvättade altanen och jag sprang emellan och fixade lunch. Allt gick faktiskt förvånansvärt smidigt. Det brukar ju alltid vara något som trasslar, men så var det inte idag otroligt nog. Strax för 17 var taket klart och strax innan 18.30 var altanen färdig städad och vi hade ställt grejerna på plats igen.

Sedan dess har jag suttit på trädäcket och njutit av sol och ett glas vin. Baileys har legat vid mina fötter och sovit. Så skönt att få detta fixat! Och att det gick så smidigt. Extra skönt att få det gjort idag, första lediga dagen. Då har vi ytterligare fyra lediga dagar kvar  🙂

Nu ska jag nog gå ut i solen igen. Snart blir det grillad kyckling och sallad – gott! Extra gott när man får äta det ute i solen.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *