Allt som vanligt igen.

Allt som vanligt igen.

Så är bägge barnen tillbaka i skolan igen; Senior går sin andra dag i trean på Mediaprogrammet och Junior går första dagen i tvåan på Elprogrammet. Å Mandisen går fjärde dagen i ettan på Estetprogrammet, henne ska vi inte glömma  🙂

Alla tre är nöjda med sina utbildningsval och skola. Det är skönt att se hur bra de trivs och att det inte är några problem att få dem att gå iväg på mornarna. Tänk att det är Seniors sista år! Han har fått ett väldigt slappt schema, med bla helt lediga tisdagar. Men det är bara fram till månadskiftet oktober-november, sen ska han ut på praktik i 15 veckor. Så det mest spännande just nu är vilken praktikplats han kommer att få… det får han veta inom kort. Vi har letat på egen hand lite smått sådär i säkert ett år, men inte fått något napp. Han behöver en plats som ljudtekniker. Men nu hade hans lärare eventuellt ett förslag, så nu väntar vi på besked om det. Den 8 Juni nästa år har vi alltså en student här hemma, med en färdig yrkesutbildning. Härligt!

Så nu är det tyst här hemma. Martin äter frukost framför tv´n, Baileys sover och jag sitter här. Så brukar våra mornar se ut. Vi vaknar på lite olika sätt. Martin går upp tidigare än mej eftersom han vill se på nån serie på morgonen. Jag vaknar och sätter mej här en stund, sen går jag ner till honom. Baileys vaknar inte förrän det är dax att gå ut… när nu det blir… Före 10 är han iaf inte på benen om han inte måste.

Idag är det torsdag och sista dagen på vår arbetsvecka. Hela den här helgen ska vi bara ta det lugnt. På lördag kommer alla barnen hit; Stora M, Lilla M och hennes pojkvän T. Bara Tvillingsyster T som fattas… lite tråkigt, men det är lite svårt att samla alla när en bor i USA.

Just nu mår jag ganska bra. Det går lite si och så med vikten, men jag går inte upp iaf. Igår körde vi igång igen efter kalashelgen och en knasig start på veckan. Så det ska nog gå åt rätt håll igen. Hösten är på g, men det känns också helt ok (otroligt nog). Vi har haft en fin sommar och lagrat mängder med sol och värme, så vi ska nog överleva till solen kommer tillbaka i april. Funderar på om man kanske skulle göra en liten weekend-resa till våren, längtar till Barcelona. Såg resor för 2000 kr idag med flyg och hotell. Det skulle vara så mysigt att bara ta ungarna och dra iväg. Får fundera lite till…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *