Årets första premiär!

Årets första premiär!

Man kan väl tycka att året börjar med en rejäl rivstart med mässa och premiär. Men det är så här det brukar se ut för oss i januari. Till detta hör även ett gäng födelsedagar. Årets första premiär blev Pernilla Wahlgrens Happy Ending på fina Cirkus, så himla rolig!

Förra året började också på Cirkus, då med Peter Pan som både Pernilla Wahlgren och Ola Forssmed var med i. Den här gången hade de med sina bästisar Kim Sulocki, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelsson. De här fem är inne på sin tredje gemensamma show, Pernillas första avskedsturné… vi får väl se hur många det blir.

Å det var precis min fråga till gästerna på röda mattan; Hur många avskedsturnéer skulle det kunna bli? Jag fick några riktigt roliga svar, kolla på filmen får ni se 🙂

Den här gången planerar Pernilla för en karriär utomlands, Las Vegas och London lockar – Sverige har helt enkelt blivit för litet. Tillsammans försöker de sätta ihop en show som ska passa den internationella marknaden. Det går sådär…

Gästerna på röda mattan var många och väldigt förväntansfulla. Man vet lixom att när Pernilla och de andra sätter igång så är det kul, särskilt när Edward af Sillén har varit inblandad. Vi var precis lika förväntansfulla som gästerna och jobbade av röda mattan så fort vi kunde, vilket är svårt eftersom många kommer i allra sista minuten. Men prick 19.30 satt vi på våra platser.

Första 45 minuterna skrattade jag så jag knappt fick luft. Asså… så otroligt roligt. Gänget raljerade både med sej själva, varandra, kända personligheter och publiken. Och många av de kända personligheterna satt ju i publiken vilket blev extra roligt såklart.

Jag brukar ju prata med publiken även efter föreställningen och den här gången sa alla samma sak; galet roligt. Publiken skrek av skratt stundtals. Helt galet.

En bra början på 2024 alltså vad gäller underhållning. Vill ni ha ett ordentligt garv, då är det Pernillas show ni ska se. Löp och köp som jag brukar säga. HÄR kan ni läsa vår recension.

Har ni sett den? Berätta vad ni tyckte. Ska/vill ni se den? Berätta det med 🙂


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”Årets första premiär!

 1. Vad kul att ni får vara så nära kändisarna & prata med dem. Så kul åxå att få möjlighet att gå på shower & så 😊. Va bra att det var roligt 😃.
  Hur många avskeds turnér det blir……hmmm 🤔 kanske 10st gissar jag.
  Vi får se hur många det blir 😊.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Tack för tipset. Behöver verkligen hitta på något roligt och få skratta. Vi pratar lite om en tur till Stockholm och vill ju hitta på något då vi är där.

 3. Jag har sett de andra två showerna och skulle gärna vilja se denna också. Första showen var fantastiskt kul, hade ont i ansiktet av allt skratt. Den andra var lite mer vulgär men fortfarande väldigt rolig. Får väl se om jag får tag i någon biljett när de kommer söderut 🙂

 4. låter som att det var en rolig show, brukar vara kul att gå på sådana, dock har jag inte varit på någon på ättelänge och sedan är utbudet stort så det är svårt att veta vilka man vill se..

 5. Har hon gjort en till föreställning nu, gjorde inte hon nån som hette något med hybris? Iaf det låter som en bra och rolig föreställning 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *