Årets godaste helg!

Årets godaste helg!

I helgen går världens godaste festival av stapeln! Årets Lakritsfestival är nämligen på g. Helgen då jag slår bägge händerna för öronen och säger lalala för att effektivt glömma allt vad viktväktarna heter.

Redan igår var det provsmakning och lakritsbuffe för press och bloggare, rena rama himmelriket för en lakritsälskare som jag. Vi fick smaka på en mängd olika godisbitar och bekanta oss med utställare. Eftersom det även är Glassfestival i år så blev det lite sånt också. Åsså vin till alltihop. Jag åt säkert för en miljon pp igår om man skulle räkna efter. Men det gör jag inte 🙂
Hela lördagen kommer att tillbringas på Globen, smaskandes på en massa olika glass och lakrits. Jag ska få lakritsmassage och vara med på olika smakprovningar. Å på måndag kommer det bli plus på vågen… Men det får det vara värt. Jag får ta en extra lång promenad på söndag. 
Det här är verkligen en festival jag kan rekommendera (läs med om festivalen här) och jag hoppas att ni kommer fram och hälsar om ni ser mej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *