Enkelt och gott!

Enkelt och gott!

Det här börjar bli värsta matbloggen ju! Men nu när jag faktiskt lagar lite mer mat, så upptäcker jag vilka rätter jag gillar och som jag gör ofta. Och om jag gillar dem så kanske andra också gör det. Alltså delar jag med mej  🙂

Eftersom jag inte tycker om att laga mat så ska det vara enkelt, gå snabbt, vara kalorisnålt och hyfsat gott. Då är kycklingwraps kanon! Precis som med taco kan det varieras i all oändlighet och antalet PP anpassas till det man vill göra av med.

Jag brukar ta två tortillabröd, på dessa fördelar jag en stor tomat, sallad, lök, lite riven ost och annat som finns hemma. Jag skär en kycklingfile i mindre bitar, steker på dem och fördelar på brödet. Allt toppas med turkisk yoghurt och nån god krydda. Jag brukar hamna på 10 PP, men vill man komma billigare undan kan man ju ta mindre kyckling eller corn. Eller skippa bröden och äta i stora salladblad istället, då blir det superlite PP.

Det här håller mej mätt länge och det behövs idag eftersom jag strax ska iväg på en lakritsprovning och sedan direkt på möte. Om det blir middag ikväll så blir det sent och då är det bra att ha fyllt på ordentligt med bra mat.

Testa! Det är gott  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *