Bröst, tuttar, boopies, titts…

Bröst, tuttar, boopies, titts…

Kärt barn har många namn säger man ju. Är bröst en sexsymbol eller ett sätt att ge barnen mat och närhet? Såg programmet om mammor som ammat sina barn länge, en av dem i hela 7 år. Alla måste få göra som de vill tycker jag. Men någonstans är det ju inte längre enbart amning när barnen blir äldre. En av mammorna sa att barnet ”ägde” hennes bröst och då tycker jag det gått lite för långt.
 
Jag tyckte amningen var tråkig och det står jag för. Både jag och barnen gav upp när de var ca 5 månader. Jag hade mängder med mjölk, så det sprutade och jag kände mej alltid ofräsch. Jag valde bort det, andra väljer att hålla på länge.
 
Leve valfriheten!
 

Ett svar på ”Bröst, tuttar, boopies, titts…

  1. Jag är oxå lite tveksam till att amma så länge. För mig så känns det inte naturligt. Ha det gott! //Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *