Det spretar kanske lite?

Det spretar kanske lite?

Äntligen har jag tid att sitta ner och skriva lite. Dagen har gått i ett, men nu tror jag alla ”måsten” är fixade. Så jag har tagit en kopp te och satt mej vid datorn, hunden ligger vid fötterna  🙂

Jag har funderat på det här med bloggar och då främst min egen. Trots att ämnena spretar lite åt olika håll, så utgår allt från ett enda ställe; min familj! Det finns trots allt en röd tråd… Hela bloggen handlar om oss, var och en, som familj, vår galna hund, våra intressen och funderingar om allt som berör eller upprör.

Jag har nog inga tabun direkt, utan skriver om pengar, relationer, känslor, politik, vikt, uppfostran och en massa annat som hör livet till. Det enda jag passat mej för är att skriva allt för personligt om barnen och sånt som jag tror att de skulle ta illa upp om jag skrev om. Självklart lämnar jag inte heller ut namn på personer som jag kanske har lite funderingar kring eller detaljer om sånt jag behandlat i Tingsrätten.

Jag utgår alltid från mitt och mina egna erfarenheter och kan bli väldigt personlig, i vissa fall även privat. Som när jag skriver om vissa problem och de operationer som jag gjort och ska göra. Det är inte för att skylta med mej eller hänga ut mej själv (eller min familj), utan ett sätt att öppna upp för känsliga ämnen som många inte vågar prata om. Att skriva om tabu-ämnen kanske gör att någon mer faktiskt vågar be om hjälp och då är det värt precis allt! Så jag tänker fortsätta att skriva om kvinnosjukdomar, dålig självkänsla och bokstavsdiagnoser. Det är mitt sätt att öppna upp vårt tillknäppta samhälle och sprida informationen.

Min blogg speglar nog ganska väl hur min hjärna ser ut och fungerar. Ett virrvarr av påbörjade tankar, avslutade funderingar, och idéer som börjar som frön och slutar som stora träd. Allt genomsyras av ett stort hjärta som alltid försöker tänka på allas bästa men ibland trampar lite snett. Jag försöker hålla en positiv ton, men ibland misslyckas jag.

Frågan är om det finns något mer jag borde skriva om? Saknar ni något ämne? Undrar ni något? Ställ vilken fråga ni vill, så ska jag se om jag kan svara på den.

Gilla mej gärna på Facebook och häng med mej på Twitter  🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.