Jag gör en ”ralf”…

Jag gör en ”ralf”…

Kommer ni ihåg Ralf från förra säsongen av svenska Biggest Loser som var så pass tjock och sjuk att han inte fick träna? Han gick istället långa promenader, typ 10 timmar om dagen, och rasade i vikt.  Första veckan gick han ner 16 kg, helt galet! Det visar att har man bara koll på maten och rör på sej så går man ganska snabbt ner i vikt. Så just nu kör jag en ”ralf”. Igår började jag dagen med att springa 5 km i blandad takt och det tog 38 minuter, så det blir snabbare och snabbare. På kvällen gick jag en timme till men i betydligt långsammare takt och avverkade ytterligare 4-5 km.

Igår på förmiddagen när jag drog på mej träningskläderna och mötte Martin i trappen stannade han helt plötsligt upp och sa ”Va smal du ser ut!” Senast han såg mej i samma kläder var förra helgen, så tydligen omformas kroppen iaf en hel del trots att vågen inte visar så mycket. Å det är ju himla bra, för det är ju precis dit jag vill!

Jag fyndade en jättefin klänning för bara 30 kr som skulle passa bra till bröllopet vi ska på i Juni. Det stod ingen storlek i den (en rosa, tunn, långklänning) och Martin sa att den där får ”boopisarna” aldrig plats i… men den var tom lite för stor! Alltså inte bara för lång, utan för lös runt om! Magen putar fortfarande lite, men inga handtag på ryggen eller rumpa som sticker ut. Så nu ska magen trimmas lite till, sen ska ett proffs få sy in klänningen åt mej  🙂

Idag hinner jag nog inte umgås med löpbandet så mycket. Däcken på bilen ska bytas, hundklor ska klippas, hemmet ska röjas och dammsugas, tvätt ska tvättas, hängas och vikas och nästa vecka ska planeras och förberedas. Men hunden ska ut och ikväll kanske jag hinner ta en tur och under dagen blir det ju en massa steg. Så vi får väl se, men 15000 steg ska jag nog få ihop. Men först blir det frukost, sen får vi se!

Ha en fin dag allihopa, i bästa fall får vi sol!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *