Fick både julklapp och födelsedagspresent idag!

Fick både julklapp och födelsedagspresent idag!

Igår ringde min mamma och frågade om Martin & Jag ville ha vår kombinerade julklapp och födeseldagspresent redan nu. Vi fyller båda i Januari och jag fyller dessutom jämt nästa gång.

Jaha… vad hade hon nu hittat på? Då säger hon att eftersom vi inte lyckas få ihop pengarna och man just nu säljer ut bra sängar så köper de varsin säng åt oss. Å det är ingen vanlig IKEA-säng vi pratar om… Jag har hela tiden dragit på sänginköpet eftersom jag vill ha just DEN sängen: en sån där med ställbar rygg som kostar lite mer än en vanlig enkel säng. De kostar minst 10 000 per säng och vi ska ha två… Såna pengar finns inte och skulle förmodligen inte finnas på ganska lång tid.

Jabba! Så idag åkte vi iväg till Kungssäng i Kungens Kurva tillsammans med mina föräldrar. Vi provlåg och bestämde oss till slut för en mediumfast säng. De hade kostat 11.990 och var nu nedsatta till 6990. Ganska bra sänkning alltså. Så nu har vi beställt två som vi får hem den 14/10.

Sängarna vi har nu är min gamla 120-säng och Seniors gamla 105-säng som inte ens är lika höga. Sovrummet är ganska litet och blir väldigt trångt när två så stora sängar står där. Jag kan inte ens öppna mina garderober och det har stört mej otroligt mycket. Nu är bara frågan åt vilket håll vi ska ha huvudänden… ett lyxproblem som vi får fundera på de närmaste två veckorna 🙂

Nog för att jag gnäller en hel del på mina föräldrar och att de lägger sej i mitt liv lite för mycket. Jag vet ju att det beror på att det är för att de bryr sej om oss, även om det är jobbigt. Men nog sjutton ser de vad vi behöver och hjälper oss när vi verkligen behöver det. En ny säng är ju bara så bra! Det ska bli så skönt att få ordning i sovrummet!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *