NU är resan i hamn!

NU är resan i hamn!

Tradera är fantastiskt! Andra hands marknaden över huvudtaget är fantastiskt! Med hjälp av andras miljötänk/ekonomiska sinne/sparsamhet/smarthet har vi lyckats få ihop de pengar vi behöver till vår resa! Nu kan vi börja spara till fickpengarna – sen ååååker vi!!!!

Jag har åkt runt på loppisar och klädbytardagar med en resväska full med skor. 10 kr per par har jag tagit men inte blivit av med dem. Jättefina skor, knappt använda. För någon vecka sedan satte jag in rubbet på Tradera. 15 par skor blev det. Igår hade jag sålt 12 av dem, för betydligt mer än 10 kr styck! Vi sålde en massa annat också och kunde peta undan det sista till resan. Snacka om jubel när jag berättade detta för familjen 🙂

Flera av köparna har köpt mer än ett par. Då blir det betydligt enklare när man ska packa och skicka. Men det är ändå 9-10 paket som ska packas, efter att de betalat förståss… medan auktionerna avslutades la jag in nya. Var ute i garaget och hämtade alla loppisprylar vi har, plus inlines och lite annat. La ut allt på golvet i vardagsrummet och fotade. Det mesta hann jag lägga in innan jag somnade igår, men en hel del ligger fortfarande kvar. Det ska vi väl kunna fixa ikväll efter jobbet.

Det blir tre helger fyllda med Tradera. Lite jobbigt för hjärnan, men då är vi av med det mesta innan vi har vår egen loppis i slutet av oktober. Ser ut som vi bara kommer ha böcker med oss dit, resten är sålt. Skönt att inte ha så mycket att släpa på och dessutom ger Tradera mer pengar.

Jag vet inte hur Ni som läser detta fungerar, men själv älskar jag att gå på auktioner, loppisar och seconhandbutiker. Är det något vi behöver så är det där vi letar först och främst. Vi lever ett ganska sparsamt liv, försöker att inte ha så höga utgifter. Allt som kan läggas undan går som sagt till resor, livet stora förmån 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *