Första veckomatsedeln med SmartPoints!

Första veckomatsedeln med SmartPoints!

Då har jag kört SmartPoint en vecka och det var med stor spänning jag klättrade upp på vågen i morse. Jag tycker det nya programmet är jättebra! Lite striktare än det förra och det behöver jag. Förut fanns det för mycket utrymme för utsvävningar och för mej blev det för lätt att hitta sätt att äta sånt jag kanske inte mår som bäst av. Nu går det helt enkelt inte att spåra ur lika lätt, me like! Det borde ju synas på vågen… och det gjorde det!!!

1 kilo ner blev det! Jag har både tagit bort det stora pluset jag drog på mej förra veckan och ett par hekto till! Det är massor för mej!!! Bara fortsätta äta som jag gjort alltså, träna och må så bra det bara är möjligt. Tre veckor kvar tills bikinin ska på…

Här är veckans matsedel, just nu behövs recept med låga SP:

Måndag: Kotlett i paprika och chilisås 4 SP + tillbehör
Tisdag: Potatispytt 8SP
Onsdag: Fisk och paprikagratäng med ajvar 4SP + tillbehör
Torsdag: Nudelsoppa med kyckling 5SP
Fredag: Lövbiff i vitlökssås 12 SP
Lördag: Kalops 5 SP
Söndag: Fisk i gräddig purjolökssås 3 SP + tillbehör
Veckans sötchock: Chokladsnittar med kokos

Nu är det bra en hel arbetsvecka kvar till jul, nästa är ju bara ett par dagar och sen börjar julfirandet. För mej finns bara ett alternativ och det är hårdkörning! Nu har jag tid, ork och motivationen är på topp! Målet är 2 hekto till nästa måndag. Är ni med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *