Ge oss ett svar!

Ge oss ett svar!

Som ni vet så brann vår skyttehall upp för ett par veckor sedan. Idag var vi och pratade med vår underbara skjutledare Arne Borg. En mycket ledsen man med ett mycket stort hjärta. Det är inte för inte som jag nominerade honom till Eldsjälspriset för några år sedan (som han vann) och dessutom nominerade honom till Sveriges snällaste person (som han förståss också vann).

Arne berättade att allt gått som smort med försäkringsbolaget och att man kommer att få den ersättning som yrkas. Med 20 förstörda bössor och alla inventarier borta, så kommer man behöva vart enda öre. Klubben har dessutom fått bidrag från en annan skytteförening med hela 50 000 kr. Så pengarna är inte problemet i nuläget. Det stora problemet är lokal!

Vi har ett hundratal Botkyrkaungdomar som står utan skjuthall. Ungdomar som i värsta fall slutar med det bästa de vet och kanske trillar dit på annat som inte är riktigt lika lämpligt. Botkyrka Kommun säger att man prioriterar ungdomarna, nu är det upp till bevis! Ge oss åtminstone ett löfte om att hallen ska byggas upp igen! Ge oss och våra ungdomar ett hopp att hålla fast vid.

I nuläget har vi inget! I nuläget vet vi inte om kommunen kommer att bygga upp lokalen, hjälpa oss att hitta en ny eller bara strunta i allt sammans. Det enda vi vill ha är ett svar. Kan vi få det?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *