Hände nåt så himla kul idag!!!

Hände nåt så himla kul idag!!!

Har Ni hört talas om Arne Borg förr? Ni kanske kommer ihåg att jag nominerade vår skytteledare till Årets Eldsjäl och att han fick tredje pris. Vid en stor gala i Globen fick han ta emot 25 000 kr och vi var medbjudna på festligheterna.
 
Nu har Expressen bett folk maila in och nominera Snälla personer. Självklart tänkte jag återigen på Arne och skickade in ett mail. Idag ringde Anna Skarin från Expressen.se och berättade att han skulle få en tårta och att en artikel kommer publiceras om honom. Jättekul! Jag berättade lite mer om honom och sa att han förmodligen skulle reagera med ett ”äsch, inte ska väl jag…”. Å det var precis vad han gjorde! Ungefär en minut efter att Expressen pratat med honom ringde han upp mej och han var så glad och rörd – igen  🙂
 
Så på onsdag får jag en tårta levererad hem till mej som vi sen ska äta på skytteklubben. Sen kommer atrikeln i Expressen, men jag vet inte när. Det är jag som ska leverera bilden till tidningen, så jag får väl snabba mej på.
 
Det är så himla kul att få vara med och uppmärksamma en person på det här sättet. Arne har hjälpt mej och grabbarna så otroligt mycket och jag vill verkligen att han ska förstå hur mycket det betytt för oss. Han borde nog fatta det nu… Som jag sa till Vännen: För mej är det nog större att få vara den som nominerar och se att nomineringen ger utslag istället för att vara den som blir nominerad. Kanske låter konstigt – men jag älskar att göra folk glada och komma med överraskningar!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *