Har ni någon gång….?

Har ni någon gång….?

Har ni någon gång försökt göra något på golvet med en hundvalp i närheten?
 
Jag ska göra sjukgymnastik två gånger per dag och detta ska jag göra på golvet. Fem dagar i veckan är det bara ett kort program, men två gånger i veckan är det ett betydligt längre. Det ska jag göra efter att jag och Baileys värmt upp mej med en rejäl promenad, då borde han ju också vara ganska varm och trött… borde ja!
 
När jag ligger där på golvet och gör mina övningar tar han det som en lekinvit och blir överlycklig. Han kastar sej över mej och vill leka. Jag ligger där och försöker göra det jag ska. Det roligaste han vet är när jag står på alla fyra och gör ”kissande hunden”… Då står han gärna på min rygg. Säkert jättebra eftersom det är just ryggen och ena höften jag tränar  😉
 
Så det där programmet som tar ca 15 minuter att göra utan hund, blir betydligt längre. Men han är ju så söt, så vad gör det?
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *