Soooool och leeeedig!

Soooool och leeeedig!

Idag blir det en bra dag, det känner jag i hela kroppen!

Det är fredag, jag är alltså ledig och dessutom skiner solen! Det var inte igår, inte i förrgår heller… och till råga på allt så fyller min favorit-svärdotter år 🙂 Jag har iofs bara en, men iaf… dessutom var det igår hon fyllde men då var hon inte hemma så vi ska fira henne idag.

Dagen börjar med en dusch och frukost. Sen ska Martin in till stan och betala killarnas dykkurs och hämta allt studiematerial medan jag går ut med Baileys och sen åker och handlar. I bästa fall har vi gjort allt vi ska innan lunch och kan sen sätta oss och smaka lite på solen.

Tvättmaskinen och dammsugaren ska få jobba lite idag, det behövs kan jag säga… funderar lite på om jag faktiskt skulle göra ett rejält ryck med städning, men det kan man ju göra när det regnar… Vi får se hur det blir. Jag är ledig och gör vad jag vill!

Ge er en fin dag allihopa!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *