Hur mår din mun?

Hur mår din mun?

Jag har varit med i Buzzador i många år och nu har den här gången fått testa nya borsthuvuden från Oral-B till min eltandborste. Jag har fått tre olika, som alla förstås har olika funktion. Sen har jag fått ge bort tre stycken till tre olika personer.

Floss Action har jag haft på min tandborste hela tiden och alltid tyckt att den funkar. Eller… man tänker kanske inte så mycket, utan borstar bara på… Tills man provar en annan… Floss Action är djuprengörande mellan tänderna och det har varit viktigt för mej.

Men så testade jag TriZone och fick en helt annan känsla i munnen, som nu kändes otroligt ren och fräsch. TriZone har ett större borsthuvud och känns som den borstar överallt på en och samma gång. En väldigt ren känsla blev resultatet.

Sist testade jag 3D White som blev min favorit. Den har som en liten knopp i mitten som mjukt polerar tänderna och lämnar en ännu fräschare känsla efter sej. Alla har ju olika funktion, så även om den sista blev min favorit – så kommer jag att varva med de andra två också för att få maximal effekt. Tillsammans med Oral-B´s tandkräm förstå. Här är bara exempel på tre olika borsthuvuden, det finns total 12 olika.

Mina testpersoner verkar också nöjda. Min favorit 3D White gick till en person som tar en massa mediciner och har fläckar på tänderna. De där fläckarna försvann nästan helt på bara några borstningar. TriZone gick till en person som är noga med sin munhälsa och vill ha rejält rena tänder och det tyckte han att han fick. Den tredje: Floss Action gick till en person som har varit dålig på att byta borsthuvuden och som nu verkligen märkte skillnad på ett gammal borsthuvud och ett nytt… Så det är inte bara viktigt att hitta ett borsthuvud som passar en, utan också att byta emellanåt… Tänk på det!

Såna här test gillar jag! En god munhälsa är viktigt, det spelar en stor roll i hela ens liv! Är man duktig med att sköta sina tänder blir utgiften till Tandläkaren mindre och sånt gillar jag. Så att borsta tänderna två gånger om dagen och så lite tandtråd mellan tänderna också, så sparar man en massa härliga tusenlappar som man kan lägga på roligare grejer  🙂

Vill du också bli Buzzador? Skicka ett mail till mej (mrinda@swipnet.se), så hjälper jag dej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *