Kallelsen har kommit!

Kallelsen har kommit!

Den 6 december träffade jag koordinatorn för bröstplastik och blev beviljad en bröstförminskning. Det var på det berömda håret, hade jag vägt ett hekto till hade det varit kört. Så hon rådde mej att gå ner i vikt tills jag skulle träffa läkaren som ska operera mej. Absolut tänkte jag… och drog på mej inflammationer i bägge höfterna och fick promenad och träningsförbud.

Så här har jag suttit nu och försökt att tänka på vad jag stoppar i mej för att iaf inte gå upp i vikt och hoppats på att den där kallelsen skulle dra ut på tiden. Igår kom den… den 4 april ska jag träffa läkaren som ska operera mej och nu måste jag gå ner minst ett kilo till dess, gärna två så att jag är på den säkra sidan. Nu har jag ju inte träningsförbud längre utan rör mej som jag vill. Nu har jag inget att skylla på, tvärtom – värsta moroten!

I helgen körde jag igång med mitt löpband igen och PT´n (hunden) låg på golvet och tittade på mej. Idag var PT´n och jag ute och gick en riktigt lång promenad i solen och letade vårtecken. Vi såg tussilago!!! I måndags körde jag dessutom igång med maten ordentligt igen. Så nu läggs allt in i Viktväktarnas supersmarta App. Jag vet att jag har väldigt svårt att släppa ifrån mej kilon, men det ska gå! Nu gör jag verkligen allt jag kan och i morse hade jag iaf årsbästa för 2014. So far so good alltså  🙂

Jag kommer att köra 5:2 i kombination med 3:7, träna 5 dagar vila 2 och 3 kompletta måltider 7 dagar i veckan . De dagar jag jobbar är det svårt att få till långpromenader, men eftersom vilan är minst lika viktig så tar jag jobbdagarna som vilodagar. Jag ska hålla min 26 dagliga PP och försöka hålla mej ifrån veckobonusen fram till läkarbesöket. Tur det är innan påsk…

Så nu kör vi! Jag gick samma sträcka som ett vårrus idag, på 55 minuter. Den 26 maj är det meningen att jag ska springa samma sträcka tillsammans med 15-20 medlemmar, helst under 35 minuter. Jag sprang på 37 förra året, så det är rimligt. Jag kommer att avsäga mej vårdgarantin så jag inte riskerar att opereras innan vårruset, utan efter 2/6 när livet lugnat ner sej lite.

Är ni med mej? Jag har mitt mål, jag får inte väga över 59,9 med kläder den 4 april. Sätt upp ditt mål och följ med mej på vägen, så ser vi hur långt vi når. Kom igen nu!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.