Ibland kör det ihop sej…

Ibland kör det ihop sej…

Idag åker Martins föräldrar till Polen och självklart får de då erbjudande om visning av en lägenhet. De har stått i kö för lägenhet i närheten av oss sedan september förra året och nu börjar det trilla in lite visningar. Å självklart så får de alltså visning samma dag som de åker… men det hade vi fixat med hjälp av en fullmakt! Så 10.30 var vi och tittade på en lägenhet åt dem som låg helt ok. Nu får vi se vad som händer…

Jag har ett problem. Jag har vaknat med huvudvärk de senaste 5 dagarna. Jag sover gott, men vaknar med ett tryck runt huvet som inte alls är behagligt. De brukar gå bort utan åtgärd under förmiddagen, men är nog så irriterande. Frågan är om det kan vara början på något…? I morse var jag dessutom snuvig… hmmm. Martin tror på vätskebrist och en kollega tycker jag ska amputera skallen 🙂 Oj, va många som skulle bli glada då! Jag vet inte, men skulle inte tacka nej till en massage eller något annat avslappnande. Igår la jag mej på tortyr… flåt, spikmattan och klarade hela 30 minuter! Ryggen kändes alldeles varm och go efteråt, och jag dog inte! När jag var färdig la sej Baileys på spikmattan, han gillar den… konstig hund!

Har ni några flera förslag på varför jag har ont i huvet varenda morgon eller vad jag ska göra åt det – skriv en kommentar!!!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *