Så vare flyttdax!

Så vare flyttdax!

Lördagmorgon och vi är upp lite tidigare än vanligt igen. Men inte pga simtävlingar, utan pga flytt-jobb. Idag ska äntligen Martins föräldrar flytta in i sin nya lägenhet här i Tumba. Självklart ska det blåsa nästan storm och självklart ska det vräka ner mer snö just idag. Men vi kan inte hjälpa dem någon annan dag, så det är lixom bara att gilla läget. Eller nä föresten, det tänker jag inte alls göra! Jag gillar inte alls läget, det är bara att göra det som ska göras ändå!

Först ska vi köra Junior till träningen om en liten stund. Sen ska vi plocka ihop oss och gå ut med Baileys. 10.30 hämtar vi Junior och kör direkt till Södertälje. Vi börjar med att skruva isär alla möbler som ska med, käkar lunch och hämtar sen flyttbilen som vi bokat. Runt 12.30 kommer även mina föräldrar och hjälper oss. Pappa ska köra flyttbilen eftersom han är lite mer van än vi andra att köra stora bilar.

Då blir vi 8 personer som kan springa i trapporna och då blir det inte riktigt lika många varv i trappen som det skulle bli om det bara var jag och Martin som hjälpte dem. Jag och min pappa kan inte springa i trapporna pga våra små krämpor… Men vi kan ju göra annat (och det blir nog ett och annat varv i trappen ändå, men lite långsammare än de andra). Det ska bli väldigt skönt när grejerna väl står i bilen, för på nya stället finns det hiss. Ska nog utrusta oss med stegräknare idag 🙂

Ikväll kommer vi nog att vara ganska trötta. Junior och hans tjej ska laga maten och sen blir det melodifestivalen innan vi somnar ovaggade. Imorrn är det återigen ledigt, om inte Martins föräldrar behöver mer hjälp förståss. Tror en lugnare period i vårt liv ska börja nu. Ser fram emot sportlovet, då ska Junior på simläger och Senior åker till Öland. Vi ska ”bara” jobba, inte köra någon unge åt nåt håll. Då ska vi också ta långa sovmorgnar. Det ska bli väldigt skönt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *