Jag som inte dricker kaffe då?

Jag som inte dricker kaffe då?

 Man blir både pigg och smal av att dricka kaffe… hmmmm säger jag bara… Visst, svart kaffe kan väl vara en sak – men hur många dricker det då? De flesta som jag känner dricker latte i någon form och dricker man det från en sån där kaffemaskin från tex Selecta… ja, då blir man definitivt inte smal!

Jag dricker nästan aldrig kaffe, bara när jag behöver hålla mej pigg. Så det blir nästan bara på tingsrätten och där finns en sån där kaffemaskin… På mitt gamla jobb drack jag aldrig kaffe förrän jag upptäckte kaffemaskinens latte-knapp. Det kaffet var ju supergott! Jag gick upp 3 kg på en kvart! När jag insåg vad som hänt kollade jag vad som faktiskt fanns i kaffet och det visade sej att mjölken i den maskinen var grädde… gott visst, men definitivt inget för den som vill hålla vikten eller gå ner i vikt. Jag behöver knappast säga att det blev te i fortsättningen.

Egentligen mår jag inte bra av kaffe. Det är som sagt något jag dricker för att bli pigg eller när det inte finns något annat. Min mage brukar protestera rejält av koffein och jag blir kanondålig i magen, ganska omgående och i mitt fall är det i vissa iofs positivt. Jag har nämligen lite svårt att gå på toa… det kan gå 3-4-5 dagar mellan och till slut får man panik. Då kan kaffe funka.

Förra helgen var vi på hälsokosten och frågade om de hade något som kunde fungera. Visst fanns det det! Jag fick med mej några lila karamell-liknande tabletter hem, man ska ta en varje kväll. Sen dess har jag faktiskt varit på toa minst en gång per dag fram till idag. Det var många år sedan det var så! Helt plötsligt känner man sej ju både smal och lixom tom… härligt!

Jag ska testa kartongen ut, så får vi se hur det går i fortsättningen. Men funkar magen så här den resterande tiden, då fortsätter jag garanterat! Det är verkligen superskönt att inte ha magen full med skit  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *