Ska vi slå vad?

Ska vi slå vad?

Ska man slå ihjäl lite tid är Betsson Odds rätt ställe! Jag visste inte så mycket om det där med att slå vad på nätet, men kollade runt lite och man kan slå vad om lite vad som helst faktiskt. Jag kan nästan inget om sport men efter att ha utforskat sidan ordentligt upptäckte jag att här finns en hel del annat att slå vad om. Martin har ett konto, så jag satsade lite av hans pengar i en vadslagning om vem som kommer att vara Kd´s partiledare vid valet 2014. Man kan slå vad om Juholts mustasch oxå…

Sidan är enkel att förstå, lättmanövrerad och rolig. Jag som inte har någon större erfarenhet av att slå vad om saker på nätet kunde omedelbums köra igång.  Det är både roligt och spännande med ”online betting”; man gör sitt val, satsar sina pengar och sedan väntar man… och håller tummarna att mitt val ska vinna till högsta möjliga odds. 

Så har man lite tråkigt är detta stället att fördriva tiden på. Kul, enkelt och spännande för att sammanfatta det  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *