Måndag igen…

Måndag igen…

Förra veckan sa bara schwosch så var den över. Oj, så mycket som hände och vad mycket jag var med om. Nu är det måndag igen och det är mycket den här veckan också, men mest på kvällstid och till helgen. Måndag innebär också vägning…

Med all lakrits jag åt på Formex och allt annat gott jag blivit bjuden på under veckan, så visste jag att plusset var ett faktum. Jag visste bara inte hur mycket… för steg har det blivit, mång tusen! Bara i onsdags blev det drygt 14 000 och i lördags ännu mer. Men nån träning har inte hunnits med och pga is har hundpromenaderna uteblivit. Resultatet blev 3 hekto upp, jag gissade på MYCKET mer! Men med förra veckan plus är vi nu uppe i nästan ett kilo… på bara två veckor. Trenden måste stoppas!Nu har jag letat fram halkgrejerna till skorna som jag fick för väldigt länge sen. Fult men effektivt!

Martin är inne på sin tredje jobbvecka och trivs med sitt liv. Så han rasar i vikt och tog 1,5 kg den här veckan. Han har kommit in i de nya rutinerna, vilket jag inte har gjort än. Jag tycker det är jättesvårt att hinna med allt som ska göras. Förr delade vi ju på grejerna, nu ska jag göra det mesta själv. Åsså ska jag klämma in jobbet också på nåt sätt. Jag har en plan varenda dag, som faller varenda dag…

Planen är att gå upp ca 8, äta frukost, gå med hunden och träna innan lunch. Behöver vi handla ska det också helst vara fixat innan lunch så hela eftermiddagen kan gå åt till jobb. Idag har jag tränat, gått med hunden, ätit och fixat lite. Klockan är 14,30 och jag har fortfarande inte jobbat nåt, jo jag har kollat mailen och svarat på lite grejer. Jag har ca 200 pressreleaser att skicka… ops!

Men jag tänker som så att det tar lite tid att komma in i nya rutiner och att det får blir lite som det blir. Huvudsaken är att vi mår bra och att ingen blir lidande av att jag inte hinner det jag ska. Hunden är alltså viktigast och sen min träning. Jobbet vete sjutton när jag ska hinna, får väl jobba i skov eller nåt. Kan jag bara få lite ordning nu så ska det nog vara ett minus nästa vecka. Tyngre än så här vill jag inte bli, det trivs jag inte med. Siktet är ju inställt på 58… men jag verkar bara komma längre och längre ifrån just nu.

Jag får helt enkelt ta en dag i taget och göra den så bra jag kan. Motionera det jag hinner och framförallt ha koll på maten. ALLT ska fyllas i VV-appen! VARJE dag! Snart är födelsedagarna förbi och då blir det enklare. Å snart kommer våren! Då lättar allt! Även jag  🙂

Mitt mål är att må så bra som möjligt. Vad är ditt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *