Mår så himla bra!

Mår så himla bra!

Vädret är fantastiskt! 19 grader i skuggan och en svag vind. Har suttit ute och pratat med en kompis en lång stund. Rabarbern växte oss över huvudet  och kompisen kom för att rädda oss  🙂

I övrigt har jag inte fått nånting gjort idag, knappt iaf… jag skickade affischen direkt på morgonen och väntar på att tryckeriet ska ringa och säga att allt är klart för hämtning. Lyckades plocka bort en fästing från Baileys också, så det är väl dax att köpa fästinghalsband nu. Men mycket mer än så har jag alltså inte gjort… borde väl…. men nääää. Ska äta lunch strax och sen hänga i solen en stund till innan jobbet.

Tycker livet är ganska behagligt just nu. Jag ÄLSKAR solen! Och värmen! Jag borde nog flytta… å byta jobb… å en massa annat. Men jag trivs med tillvaron och låter allt vara så här så länge.

Ha en fin dag allihopa, även ni som inte tycker om värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *