Mer till välgörenhet med Robin Good

Mer till välgörenhet med Robin Good

*** I samarbete med Robin Good ***

Om jag kunde så skulle jag nog stoppa pengar i varenda välgörenhetsbössa och till nästan varenda insamling. Man vill ju hjälpa till där det behövs, men det går ju inte!

Nu kan man skänka pengar gratis med Robin Good som är en tjänst där man kan bidra med riktiga pengar utan att det kostar en enda krona. Genom att handla via Robin Good, så skänks en del av beloppet till den välgörenhetsorganisationen som jag själv väljer.

Till exempel: Jag går ner till centrum och handlar på Lindex för 500 kr, då får butiken hela summan. Går jag istället via Robin Good och handlar för samma summa, så går 3,2 % till den organisation jag själv väljer. Smart va?!

Jag behöver inte göra något alls mer än att använda tjänsten Robin Good och ladda ned Robin Good-knappen till Google Chrome. Jag väljer inköpsställe, köper det jag behöver och väljer sedan vilken organisation jag vill hjälpa. Jag behöver inte ens gå hemifrån!

Det finns mängder med butiker att handla ifrån och ett 20-tal välgörenhetsorganisationer bla Läkare utan gränser och UNHCR som jag brinner för, men även Cancerfonden och Rädda Barnen, och de blir fler organisationer vart efter. Ett lovvärt och smart initiativ tycker jag, som gör det lättare att skänka mer utan att ge bort en krona 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *