Mitt i kaoset

Mitt i kaoset

Var uppe vid 7 i morse och hjälpte ungarna att packa ihop sej. Kl 8 drog de till Åre med sin pappa, jag hoppas att de får en riktigt härlig grabb-vecka 🙂

Vid 10 åkte Martin och jag runt och letade plastbackar. Vi har bestämt oss för att vi ska packa grejerna som ska vara i källaren i såna istället för pappkartonger och kassar. Så det blev en tur till Ica Maxi, Biltema, Bauhaus, Hornbach och till slut IKEA innan vi hittade det vi ville ha och till ett rimligt pris. Ska man bara ha ett par stycken har ju inte priset så stor betydelse, men vi skulle ha 16 stycken… till att börja med!

1600 kr fattigare men 16 backar och en taklampa rikare kom vi hem och kunde börja packa de torra grejerna. Efter lunch och lite packande stupade vi i säng och sov som grisar i flera timmar. Vi var uppe till 1 eller nåt sånt inatt och torkade vatten och sen upp igen kl 7, så det var inte många timmars sömn där. Det tog vi igen lite nu på eftermiddagen. Jag lyckades packa 5-6 backar innan det var dax för en väldigt sen middag och tv.

Igår avslutades en massa auktioner på Tradera också, så det är en del pyssel med det mitt i alltihopa. Men det är definitivt pengar vi kommer att behöva, så det är bara att gilla läget. Samtidigt rinner min näsa som en tappkran och jag nyser konstant. Vet inte om det är nån allergi som löst ut sej pga översvämningen och alla grejer vi plockat upp? Kanske är det förkylningen som kommit tillbaka? Var det än är så är det jäkligt olägligt!

Nu blir det Johan Falk på tv samtidigt som jag packar en back till. Julsakerna har börjat torka, så det är bara att lägga ner vartefter. Det enda positiva med detta är att jag får ordning på alla grejer och en massa slängt. Vi kommer att ha Sveriges mest välorganiserade källare efter det här!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *