Rinner vatten längs väggen…

Rinner vatten längs väggen…

Junior ropar på mej ”mamma, det rinner vatten i köket, tapeten är alldeles blöt”. Shit! Jag går ner och ser hur ena väggen är alldeles våt. Inte hela, men en liten bit. När jag trycker på väggen, kommer det vattendroppar.
 
Vad göra? Jag ringer pappa. Förståss. Alltid pappa när något krånglar, tur jag har honom. Men det är ju inte mycket han kan göra. Jag kollar utifrån att takpannorna ligger där de ska, eller om det är något annat som ser mysko ut – ingenting.
 
Ringer till försäkringsbolaget, 1 minut försent! De öppnar klockan 8 imorrn igen om jag inte vill ringa jouren. Men det forsar ju inte, så jag väntar. Sätter en torr bit papper mot väggen för att kunna se om det blir värre. Än så länge är den torr.
 
Vilken jäkla otur. Å jag har verkligen inga pengar att fixa detta med. Brukar ha en buffert, men den åkte jag till Indien för… Får iofs en hyfsad lön den här månaden. Va sjutton gör jag om halva köket måste rivas… Det måste ju gå, så är det bara.
 
Håll tummarna för att det inte är något allvarligt.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *