Skryt :-)

Skryt :-)

Nu ska jag skryta lite, så den som inte klarar av att höra ego-grejer ska sluta läsa nu 😀

Det är skönt att få uppskattning, det tycker vi alla. I vårt jobb ser vi direkt att vi gör ett bra jobb iom att folk faktiskt går ner i vikt vecka efter vecka. Men den där extra klappen på axeln har jag inte fått så ofta under mitt tidigare yrksliv, nu däremot får vi väldigt många klappar.

När vi stängde våra klasser på Kungsholmen innan jul fick vi blommor och en väldans massa uppskattning. Det är väldigt roligt när man ser den där blomman varje gång man vattnar och veta att den är en gåva från en medlem som gillar oss.

Varje fredag skickar vi ett litet nyhetsbrev till ca 200 av våra medlemmar och varje vecka får vi tacksamma svar från några stycken som berättar hur mycket brevet betyder för dem. Nu när vi stängde för sommaren fick vi blommor och små presenter, vi fick faktiskt julklappar förra julen också.

Men så igår fick vi ett mail som var utöver det vanliga. Avsändare berättar hur mycket vi förändrat en hel ort, genom att vi tog över Huddinge och beskriver hur hon tycker att vi sköter vårt jobb och hur mycket vi betyder för henne. Snacka om egotripp! Det är så otroligt skönt och värdefullt att få veta att vi gör nytta och att vi på något sätt faktiskt hjälper folk. Människor som har en övervikt, kanske dålig hälsa och dålig självkänsla pga av sin kropp. Att kunna stötta dessa människor, se dem gå ner i vikt och växa som individer är urhäftigt!

Jag är otroligt tacksam över alla våra underbara medlemmar, att de låter oss jobba med dem och väldigt glad över att Martin och jag har ett så bra samarbete. Vi hävdar bestämt att man både kan leva och arbeta tillsammans! Vi ha ett otroligt stimulerande arbete och kan bara vara tacksamma att det vi gör verkar vara helt rätt.

Jag har världens roligaste jobb som jag dessutom är bra på! Det ni – känns härligt att kunna säga det!

Slut på skryt – over and out!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *