Vad skulle du aldrig göra på din resa?

Vad skulle du aldrig göra på din resa?

Vi är på väg till värmen, äntligen! Semester, mmmm… smaka på ordet. Sol, lata dagar, barfota promenader på stranden, kanske en och annan drink? Mycket kan man göra på en resa och våra favoriter är uppräknade här ovan, så ska en semester vara.

Sen finns det såklart olika former av semester och resor, som tex upptäcksresor och safari. Men vad skulle du aldrig göra på din resa? Här är våra svar:

Marlene

  • Bungyjump – finns inte en chans i världen att jag skulle kasta mej rakt ut från en hög höjd. Varför lixom?
  • Skidsemester – man ska väl aldrig säga aldrig i det fallet, men snö och kyla är verkligen inte min grej. Skidor är iofs kul, kyla – not so much.
  • Dyka & snorkla – jag avskyr fiskar! Alltså är även en sån där hajbur uteslutet.
  • Äta konstig mat…

Martin

  • Skidsemester – jag avskyr snö! När jag har semester ska det vara varmt!
  • Thats it – jag vill uppleva så mycket jag kan!

Vi matchar varandra rätt bra som vill ha evig sol och värme. Å medan Martin dyker från en båt (som han älskar) ligger jag gärna och solar på samma båt (som jag älskar). Han äter dessutom nästan allt och ofta sånt som jag inte gillar – skitbra ju!

Sen är det klart att det finns platser som man kanske inte skulle vilja besöka av olika anledningar som tex Nordkorea och Jemen. Men det kan vi ta i ett annat inlägg.

Vad skulle du absolut inte göra på din resa?

2 svar på ”Vad skulle du aldrig göra på din resa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *