Vicken känsla!

Vicken känsla!

Så var jag igång igen, i tingsrätten alltså!

Å vilket välkomnande jag har fått!
Redan i entrén fick en av vaktmästarna syn på mej och blev så glad att jag fick en stor kram.

Lite vilsen var jag ju så på frågan om jag var ny eller gammal nämndeman svarade jag: gammal men ny… här alltså… Så en sekreterare visade mej runt så jag skulle hitta och välkomnade mej till det stora glashuset.

Jag letade mej fram till salen där vi skulle hålla till för dagen, hälsade på de andra nämndemännen och notarien. Jag hade redan sett att en av domarna från ”min tid” i huddinge tingsrätt skulle vara dagens ordförande, och såg fram emot att träffa honom. Han kom in såg sej runt och hälsade i luften och tvärstannade när han såg mej ”Men kolla vem som är här!” utropade han och gav mej en stor kram.

Vid lunch gick jag till nämndemannarummet och värmde min mat. När jag gick in i ”matrummet” var det fler som jag tjänstgjort med tidigare som dunkade mej i ryggen och hälsade glatt. Det var nog bara en som var lite småsur som jag minns som en surtant från förr… Jag behövde inte sitta ensam och äta idag iaf  🙂

Jag kände mej otroligt välkommen och varm om hjärtat. Så härligt att vara tillbaka och dessutom att bli välkomnad på det sättet. Det är jag inte van vid!

Målet vi har idag handlar om ett rån som utfördes medan kronprinsessan gifte sej, då passade bovarna på minsann. Har vi rätt gubbe eller ej… det får vi se.

Martin håller ställningarna på jobbet om jag itne hinner dit i tid. Han unnar mej detta och ser till att det fungerar om jag blir sen. Det blir en lång dag för mej, men det är det värt!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *