Vilken bra födelsedag!

Vilken bra födelsedag!

Igår hade vi en perfekt dag. Det hade den varit även utan födelsedag. Det var en sån dag man gärna kör en repris på och minns tillbaka till när det är grått och trist.

Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer. Jag är överväldigad!!!

Vi började med en lång frukost, som vi gör varje morgon. Vi vaknar vid 7, kollar in soluppgången och går sedan och äter. Sen går vi tillbaka till vår bungalow och fixar i ordning oss. Så ser det ut varje dag typ.

Just igår tog vi sedan en tur runt området, besökte receptionen och bokade in ett par olika restaurangbesök. Vi har massor att välja på, kanske 7-8 olika matställen, om inte fler… ska undersöka den saken idag. Gårdagen var lite speciell, då ville vi ha något lite mer speciellt till middag också. Därför bokade vi en sk fusion-restaurang.

Sen sparkade vi av oss skorna och tog oss ner på stranden för en riktig långpromenad. Vi ville se hur långt vi kunde gå och vad som finns bortom vårt område. Det blev en rejäl utflykt på nästan 2 timmar och jag var helt slut efteråt. Det är tungt att gå i blöt sand.

Efter promenaden var det dax för lunch. Den äter vi i samma restaurang som vi äter frukost i, precis utanför vår lilla hydda. Och efter lunch sparkade vi av oss allt utom badkläder. Sen låg vi i vattenbrynet och pratade en lång stund. Jag badade! Något jag gör väldigt sällan, men här är varmt och skönt.

Efter badet blev det en stund på vår uteplats. Där låg vi på våra solsängar och läste innan vi tyckte att det fick vara nog med slappande och gick till gymmet. Jag körde mitt hantelpass, sprang hem och tog resten av programmet på rummet. Martin gjorde hela sitt program på gymmet.

Nöjda med våra tränings prestationer svidade vi om till kvällens middag. På vägen tog vi förstås lite bilder, solnedgången var riktigt fin. Sen blev vi serverade en annorlunda och väldigt spännande fyrarättersmiddag med smakkombinationer vi aldrig provat förut. Jättegott!

Efter middagen tog vi en drink i en av barerna och tog en liten promenad i området. Jag tror att jag orkade hålla mej vaken ända till 22, det var nog rekord. Det är jobbigt att vara på semester 🙂

Det var en riktigt bra födelsedag, det gör jag gärna om!

3 svar på ”Vilken bra födelsedag!

  1. Pingback: 50-årsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *