Började ju inte så bra…

Började ju inte så bra…

Andra veckan efter makens semestern och vi skulle komma gång med allt igen. Han kom inte ens till jobbet i måndags utan blev hemma med magsjuka. Så gick han tillbaka till jobbet idag och då var det min tur… inte äkta magsjuka – men ett illamående som gjorde att jag knappt kunde göra något. Så bra gick det att komma igång igen efter semestern alltså…

När jag väntade mina barn mådde jag konstant illa i 40 veckor. Med det i bakhuvudet blir man inte jättelycklig när magen lever sitt eget liv och man helst bara vill dra täcket över skallen. Men det var lixom ”bara” illamående, så jag bet ihop och tränade ett pass och la mej sedan på bänken hos kiropraktorn. Illamåendet höll i sej, så jag insåg att kvällens grillkväll var rätt körd och en frukost imorrn kändes lite lätt orimlig. Men jag mådde alltså bara illa, så där så jag hoppades att det skulle bli nåt mer för att få bort det. Men icke… illamåendet har hållit i sej hela dagen, det bidde inget mer än så.

Det var bara att krypa ihop i sängen tillsammans med pälsbollen ett par timmar. Jag fick gå upp två gånger under den tiden för att kissa, så jag var iaf inte uttorkad. Efter tuppluren mådde jag lite bättre, då blev det att sitta på altan och läsa. Mer gick inte. Så fort jag rörde mej eller hade byxor så tilltog illamåendet igen. Låg och småslumrade på soffan när jag kände att jag kanske var lite hungrig. Illamåendet var lite bättre, så en kopp te och en banan gick ner. Det blev inte värre, så jag testade ett kokt ägg också. Även det funkade.

Jag älskar rostat bröd med ost, sånt som vi aldrig har hemma eftersom jag isf frossar i det. Anledningen till min fd övervikt. Nu hade vi ost hemma sedan vi testade att göra Västerbottenpaj i helgen… och rostbröd fanns i frysen… så jag tillät mej att festa loss lite på rostat bröd med ost! Så otroligt gott! Och japp, det fick stanna kvar i magen – blev varken sämre eller bättre… så jag tog en till  🙂

Jag är inte helt hundra än, men klart bättre! Imorrn blir en dag till hemma, för säkerhets skull, men sen får det vara nog! På fredag ska jag på årets kräftskiva, då måste jag vara ok! Jag avskyr verkligen att må illa! Det är tur att det inte är oftare än det är… Nästa vecka SKA bli bättre, då kanske vi kan komma igång med allt istället.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *