Första promenaden på länge

Första promenaden på länge

Som ni redan vet så har det varit lite rörigt hos oss. Inte rent fysisk alltså, utan mer med tider och saker som ska kommas ihåg. Så de senaste två-tre veckorna har jag och Martin inte varit på en enda gemensam promenad med Baileys. Vi har gått till centrum och på andra små ärenden, men inte lyckats få till en enda långpromenad. Detta ändrade vi på nu!

Först ställde vi upp Baileys på köksbordet och klippte hans klor ordentligt. Sen tog vi med honom på en lång, härlig promenad. Perfekt att slipa ner de nu ganska vassa klorna. Vi var ute och gick ca 40 minuter och sen fixade vi lite i trädgården när vi kom hem. Då fick Baileys vara med oss ute, men han ville mest gå in… konstig hund…

Senior jobbar och Junior pluggar svenska. Han ska skriva två författarporträtt och har valt Jack London och Alexander Dumas. Det mesta han hittar om dem är på engelska, så får han träna lite på det också 🙂 Martin har precis börjat med maten. Det blir Lax under vitlökstäcke, ur vår nya kokbok. Hoppas det blir gott!

Kvällen går åt till att se våra auktioner på Tradera ta slut. Hoppas det blir lite nya slantar i kassan, alla våra gamla videofilmer har iaf fått bud. En hel låda blir vi av med på en gång – sköööönt!

Så ska vi tända första ljuset förståss… det blir nog en mysig första advent!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *