Kul julfest på coola Voodoo Room

Kul julfest på coola Voodoo Room

På söder ligger ascoola restaurangen Voodoo Room, som öppnade i januari. Vi har inte varit där förr, men i torsdags var vi inbjudna till julfest där. Vilken rolig kväll det blev. Snacka om häftigt ställe!

Restaurang Voodoo ligger vid Folkungagatan på Söder i Stockholm. Här finns spännande grejer från topp till tak. Man skulle kunna gå runt i flera dagar och bara titta på detaljer, det är så läckert!

Invigningen missade vi pga resa, så julfesten ville vi absolut gå på. Eftersom vi alltid kommer till ställen lite tidigare, för att kunna rigga kameror och fota maten, miljön och inredningen lite tidigare – så hade vi gott om tid att utforska stället innan där blev fullt med gäster.

Snart fylldes restaurangen av julglada människor. Johan Carlén stod som värd för kvällen, hans fester är alltid lika roliga. Vi bjöds på julbord a la creol, med härliga smaker på allt från sillen till revbensspjällen. Vi hade såklart roligaste bordet med galnaste sällskapet. Bröderna Rongedal förgyller alla fester, vi har så otroligt rolig tillsammans. Andra som satt vid vårt bord var bla skådisen Pia Green, operasångaren Kalle Leander och komikern Tobias Persson, så himla härliga! Under middagen fick vi en sång av Kalle och som dessert fick vi en liten show av allas vår Dogge!

Vi går oftast hem ganska tidigt från fester, men så blev det inte den här gången. Det var lixom alldeles för trevligt. Vi var ett litet gäng som satt länge och pratade, så det råkade bli lite sent. Men va sjutton, det var sista eventet/jobbet i år – så det gjorde inte så mycket.

Är ni på söder så måste ni kolla i det här stället! Här är bilder från en liten del av restaurangen och alla härlig detaljer och spännande inredning.

Visst är det coolt? En dröm för alla som tycker om att fota. Vi kommer definitivt hit igen!


Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

6 svar på ”Kul julfest på coola Voodoo Room

  1. Det låter superkul! Det måste jag verkligen kolla upp, blev nyfiken på vad de har för mat till ”vardags”. Känner att jag villhöver få till en Stockholmstrip i början av nästa år för att göra en massa kul grejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *