Matsedel v 43 med höstbonus

Matsedel v 43 med höstbonus

Vi har passerat mitten av oktober och haft första nattfrosten. Promenaderna ute går snabbare, det är kallt och blir mörkt tidigare. Vi har mer bokade grejer vilket innebär att kvällspromenaderna har blivit betydligt färre tyvärr. Men det finns en lösning!

Som tur är, så är jag lyckliga ägare av ett löpband – där blir promenaderna desto fler nu. Stegen kanske inte blir riktigt lika många, men det blir iaf lite fler än om jag inte haft bandet. En bra lösning för mej!

Å det är ju det som är grejen med det mesta; att se lösningar istället för hinder. Det mesta går ju faktiskt att hitta en lösning på om man bara lyfter blicken lite och även är villig att röra sej på lite okänd mark. Att bara säga ”nej, det går inte” är inte min grej!

Arbetet med hälsan upphör aldrig!

Här är veckans matsedel:

(Siffrorna är för Viktväktare)

Måndag: Pasta med persilja och vitlök (33 PP för allt)

Tisdag: Lax- och spenatsås (11-39 PP för all sås, plus pasta)

Onsdag: Spagetti och kasslersås (18 PP för all sås, plus pasta)

Torsdag: Kyckling med färskoströra (10-32 för allt)

Fredag: Tacogratäng (63-70 PP för hela)

Lördag: Kryddig lövbiffsgryta (24 PP för allt, plus ris)

Söndag: Pad Thai med räkor (29-41 PP för allt)

Höstbonus: Äppelkaka (10-15 för hela)

Lax- och spenatsåsen, kasslersåsen och lövbiffsgrytan är bra till matlådan, så gör lite extra. Tacogratängen är superenkel och snuskigt god! Äppelkakan måste ni bara testa! Gillar ni att baka? HÄR finns massor med förslag till ”lättare” bak 🙂

Nu är det bara en vecka kvar av oktober och två månader kvar av året. Inte min favorittid direkt, men men… bara att kämpa på. Gör en riktigt bra vecka, det ska jag försöka göra!

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *