Nu börjar nästa planering…

Nu börjar nästa planering…

Vi har precis lämnat Kalmar efter några härliga dagar där, nu åker vi väster ut. Tvärs över hela landet! På 4 dagar ska vi se 3 olika teaterföreställningar, men sen bär det av hemåt igen – nu ska nästa resa planeras.

I onsdags var det precis ett år sedan vi fick hem Peppe och som vi fått se mycket tack var honom. Bara i år har vi åkt runt en månad i Skåne och varit i Småland ett par vändor, av olika anledning. Just nu har fokus varit midsommar och teater, men snart väntar en rejäl långresa. Då ska vi ta Peppe utanför Sverige för första gången 🙂

På måndag drar vi hemåt igen, men det är bara för att packa om och planera nästa tripp. Vi blir hemma en dryg vecka, sen är det dax att ta oss an Norge, Norrland och Finland. Planen är att åka upp till Åre och in i Norge via Duved, sedan köra upp till Tromsö eller kanske hela vägen upp till Lofoten. Över till Finland för att kolla in Treriskröset, ner till Karleby i Finland där vi har en kompis och in i Sverige igen vid Haparanda och fortsätta neråt genom Sverige. Det kan bli Vildmarksvägen en bit… Så ge oss alla tips ni har på den här vägen!

Det enda vi egentligen vet är att vi ska till Järvsö Camping, för där har vi vunnit två nätter med middag och allt. Vi har kompisar lite överallt, bla i Hälsingland, Dalarna och Gävle som vi nog kan bo hos någon natt, men i övrigt vet vi ingenting – inte ens hur länge vi blir borta. Vi vet att vi måste vara hemma runt den 22/8, pga födelsedagar och jobb.

Men först blir det alltså lite teater, igår Bäddat för trubbel på Krusenstiernska i Kalmar, imorrn 100-åringen på Tjolöholm i Kungsbacka och på söndag Åsa-Nisse på Vallarna i Falkenberg. Love it!

Innan vi åker hem hinner vi nog med en sväng på Ullared också, måste ju köpa myggmedel inför nästa tripp 😀

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

7 svar på ”Nu börjar nästa planering…

 1. låter faktiskt väldigt härligt att kunna ta husbilen och bara åka dit man vill, hoppas ni har tur med vädret och får se många ljuvligt vackra ställen och njuta av skön avkoppling på er resa

 2. Titta in i den lilla vackra rysk-ortodoxa kyrkan i Torneå om ni får möjlighet. Även Haparanda Kyrka Inte så vacker utanpå, men inuti är den ljus ock vacker. Där finns även en modell av den gamla träkyrkan i Haparanda som brann ner 14 juni 1963. Den nya invigdes 1967.
  Gamla vägen förbi Sandöbron och Höga Kusten åtminstone ena vägen. Så mycket vackrare än den nya bron och den vägen.
  Trevlig resa.

 3. Den resan uppåt i landet ser jag fram emot att följa er på. Det är ju så vackert, och kan tänka mig att det kommer bli fantastiska bilder.
  När jag följer dig nu börjar även jag bli sugen på husbil. Det trodde jag aldrig.

 4. Låter så himla kul o åka runt sådär. Mkt packning säkerligen och mkt planering. Men det är det värt 🙂

 5. Teater utomhus är allt något extra. Hoppas att ni får se några bra och roliga.

  Skratta och andas in sommaren brukar sommarföreställningar på..

  Må så gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *