Vilken galen helg – men sååå rolig!

Vilken galen helg – men sååå rolig!

Vi skulle ju bara träffa några husbilskompisar, det slutade med en träff för drygt 70 bilar 🙂

Lånad bild från @piggelinswe

När vi var på Kanarieöarna i januari träffade vi husbilskompisarna Ludde och Anneli för första gången. Vi ville ses igen och började planera en liten husbilsträff för folk som vi tyckte skulle vara kul att umgås med.

Vi skulle till Skåne och jobba och Ludde och Annelie bor delvis i Eslöv, så en träff i Skåne skulle passa bra när vi ändå var där. När campingen i Blekinge hörde av sej med ett bra erbjudanden var det ett självklart alternativ.

Jag la ut info på instagram och skrev ett blogginlägg om vår lilla träff, det blev totalt kaos! På bara några dagar hade vi fyllt campingen! Detta var alltså i slutet av januari, i tre långa månader skulle vi vänta innan vi skulle få fira påsk med över 70 andra husbilar. I torsdags var det äntligen dax 🙂

Som vi har väntat och längtat. När vi rullade in på campingen på onsdagkvällen var redan Marcus, Tommy och Sara på plats. Så vi fick ett fint mottagande och satt länge i Tommy och Saras husbil och pratade. Så himla roligt att träffa folk som man bara pratat med via sociala medier och klickar med direkt.

På torsdagen började folk droppa in redan på morgonen. Vi skulle börja vår live på youtube Kl 16 medan alla kom på plats. Där satt vi i ösregn under en markis, säkert 20-25 stycken, och hade jättemysig hela kvällen.

På fredagen var det dax för helgens höjdpunkt: långbordet med gemensam påskmiddag. Under dagen gick vi runt på området, hälsade på folk och försökte bekanta oss med så många som möjligt. Vi träffade bla Madde och Kenta som sov sin första natt i sin första husbil. Den känslan kommer vi ihåg 🙂

Tidigt på eftermiddagen började folk ställa bord och stolar på plats. Tommy och Sara (our backyard europe) började sin live vid 16 och Kl 17 var långbordet låååångt. Till slut var vi drygt 100 personer som njöt i kvällssolen tillsammans. Det var helt magiskt!

Jag satt bara och myste i solen och sorlet och fast det var svinkallt så satt vi kvar ute länge. Några festade ända till 3 på natten, det gjorde inte vi dock. Det var runt nollan och gick bara inte att vara ute till slut. Men ändå så otroligt mysigt.

På lördagen skulle några åka vidare, så tråkigt. Så det blev några avsked men med löften om att ses snart igen. Där stod vi som var kvar och vinkade av folk på löpande band, sen tog vi våra cyklar och utforskade Sölvesborg. Vi visste ju knappt var vi var. Mer om det i ett annat inlägg.

På kvällen var det ”Plåtis-Tobbes” tur att köra sin live, så vi dukade upp till långbord igen. Inte alls lika många som kvällen innan, men ändå en tapper skara av dem som var kvar. Vi hade pepprat med info i sociala medier för samla ihop alla även denna kväll, det lyckades iaf hyfsat bra som det såg ut. Det var lite varmare, men nu var vi ist väldigt trötta efter alla sena kvällar. Men glada 🙂

På söndagen åkte vi och resten av gänget, sånär som på ett par stycken. Nu har vi haft tid att smälta alla intryck och är så tacksamma för att vi gick vara med. Vi har fått massor med nya bekanta och vi hoppas några av dem ska bli riktiga vänner med tiden. Sånt är ju inte jätteenkelt när man blir äldre, men vi hoppas.

Det var länge sedan jag var helt avslappnad och länge sedan jag skrattat så mycket. Ni vet den där sällsynta känslan av att allt är helt bra och att det inte finns ett enda bekymmer. Så kände jag den här helgen. Alla var så otroligt trevliga, vänliga, hjälpsamma och mysiga. Vi gick t.o.m. presenter!!! Hur fina människor finns det egentligen?

Blir det nån ny träff då? Ja, det blir det! Fast kanske i maj istället, när det är lite varmare och man kan sitta ute längre. Så vi siktar på maj 2023 och hoppas hitta en camping strax söder om Södermanland som vill ha oss.

Tack alla som kom på träffen. Tack till Jenny på Tredenborgs Camping som tog emot oss. HÄR finns vår film från helgen, hoppas ni vill se den och hänga med på nästa träff.

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

8 svar på ”Vilken galen helg – men sååå rolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *